Hello workshopok!

A HelloMentor zárókonferenciát workshopokkal zártuk, ahol kiscsoportos beszélgetéseken vehettek részt az érdeklődők. Itt a résztvevőknek lehetősége nyílt saját élményeik és tapasztalataik, vagy akár kétségeik megosztására is.

Nagy Rékával vizsgálhatták meg, hogy milyen kapcsolódási pontjai lehetnek a Fesztivál Önkéntes Központnak a különböző diákszervezetekkel. Körbejárták, hogy hogyan lehet aktivizálni az érdeklődőket, mi motiválja a diákokat.
Nagy Sára és Oszterman Fanni segítségével betekintést nyerhettek abba, hogy milyen egy külföldi fesztiválon önkénteskedni, mit nyerhet az ember egy külföldi munkatapasztalattal.
A HelloMentor Képzésről Telek Hanna által levezényelt feladatokon keresztül tudhattak meg a résztvevők mindent. Esett szó a szükséges tulajdonságokról, negatívumokról és természetesen arról is, hogy mit tudnak profitálni a résztvevők a képzésből.
Akiknek megtetszett a fesztiválok és az önkéntesség világa, már a helyszínen részt vehetett egy személyes meghallgatáson, ami elengedhetetlen az önkéntességhez.